КАК ДА ПОРЪЧАМ

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Предложения за сезон 2024г.

Приемаме поръчки на електронната ни поща, bg_martenici@abv.bg и на телефон 0892 701 061, 0898 493 205.

Приемаме поръчки и за гривни с надписи и имена и по Ваши желания и идеи, както и с фирмено лого.

Всички поръчки и доставки за страната се изпращат с куриерска служба "Еконт Експрес" до посочен от Вас адрес или офис, поръчката се плаща при получаването и на куриера. Цената на доставката е в зависимост от куриерските услуги предлагани от Еконт. Времето за доставка е в зависимост от населеното място.

За Ваше улеснение и сигурност плащането се извършва при доставката, като имате възможност за преглед на поръчаните продукти преди да платите.

Всяка изпратена от нас поръчка е с включен SMS от Еконт, който се заплаща от клиента по тарифата на Еконт, който ще получите при доставката. Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ да получите SMS, задължително отбележете в поръчката НЕ ЖЕЛАЯ SMS.

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната с ЕКОНТ.
Стойността на доставката е в зависимост от куриерските услуги предлагани от Еконт виж    http://www.econt.com/tariff-calculator/

Всички публикации и снимки в сайта www.bg_martenici.com са интелектуална собственост и не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин без изричното писмено съгласие, включително не могат да бъдат копирани части от тях в блогове или сайтове на трети лица. Не се разрешава използването на съдържанието на сайта или части от тях чрез визуализация или внасяне чрез frame в друг сайт.


Тук може да изберете удобен за Вас офис на Еконт

следвай ни